OM ATT INTE TRIVAS

VARDAGSLIV / Permalink / 0

Senaste åren har jag arbetat på en industrin, stor trivdes när jag började jag (3 år sedan). Arbetade efter skolan och under lov och tyckte det var superkul. Efter mer än 1 år började en människa på industrin vara elak mot mig och jag orkade inte med det, för var/är en svag person, så jag "sa upp mig". Som tur fick jag ett nytt jobb väldigt fort, så hade ingen ångest över jobb och pengar.

Jag sa till mig själv och till andra att jag aldrig skulle sätta min fot på den industrin mer för mådde så psykiskt dåligt! Men denna terminen behövde jag extra pengar så jag började jobba på industrin igen (sämsta beslutet), det började bra och kände att detta klarar jag, men senaste dagarna har det bara gått ut för och får ont i magen av att bara tänka på industrin och människorna där. Hade sån ångest varje natt och morgon och var så stressad och mådde så dåligt!

Jag sa till mig att "nej fyfan jag tänker inte plåga mig själv". Så till er alla där ute som inte trivs med ert jobb eller med ert umgänge, dra er ut! Inte värt pengarna eller att må så dåligt, nöj er aldrig! Det löser sig alltid <3

Till top